Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

Aprenem d'un mestre

Aquest matí de divendres hem anat a Palafrugell per conèixer a Modest Cuixart de la mà del seu fill. Joan Cuixart ens ha fet una gran explicació de la vida i obra del seu pare.

IMG 7982


Modest va ser un mestre pintor però també una persona molt humil que donava un valor i una gran estimació a les coses. Ell deia que els seus pinzells eren els seus companys de viatge. En Joan ens ha ensenyat una caixa plena de pinzells vells que el seu pare guardava per anar enterrant durant els seus viatges arreu del món.

IMG 7976

Un cop hem acabat la visita al seu taller i hem après molts detalls de la seva vida, hem visitat una petita part de la seva obra.

    IMG 7974IMG 7975        

Un dels moments més bonics ha sigut quan Joan ha reseguit i ens ha explicat una de les obres del seu pare, sota l'atenta mirada de Modest. Veure treballar plegats al pare i al fill ha sigut un moment molt bonic.

IMG 7983

Després de conèixer tantes anècdotes i curiositats de la vida i l'obra de Modest hem volgut fer una obra d'art entre tots els mestres.
Aquí teniu el procès i el resultat...

 

 

IMG 7972

Bé, només ens queda agraïr a en Joan Cuixart tota l'estona que ens ha dedicat i donar-li les gràcies per parlar-nos amb tant d'afecte del seu pare i la seva obra.

 

I si voleu conèixer més coses de la vida de Modest cliqueu aquí.

Àlbum de fotos de l'excursió

D'aquesta manera comencem el curs i ens preparem per poder transmetre tots aquests coneixement sobre Cuixart als vostres fills i filles.

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec