Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

Presentació del protocol per la prevenció de l'assetjament i la promoció de la convivència

Avui 7 de setembre alguns mestres de l'Escola Pedralta han assistit a la jornada "Presentació del protocol per la prevenció de l'assetjament i la promoció de la convivència Castell-Platja d'Aro i S'agaró".

IMG 7987

 

Ha estat una gran iniciativa i amb una coordinació de membres de diferents àmbits (policia municipal, mossos d'esquadra, assistent social, mestres i representants de l'àmbit familiar, etc.) amb els quals fa que es pugui treballar molt més la prevenció en casos de Bullying o d'assetjament.

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec