Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

Espectacle de Nadal

Benvolgudes famílies i alumnes,


ja tenim els vídeos dels espectacles de Nadal penjats al nostre Youtube!! Si els voleu veure aquí us els deixem!

 

Volem donar les gràcies a tots els alumnes pel gran treball que heu fet! Sou uns artistes i unes artistes! Moltes felicitats! Aquest any heu fet un gran espectacle de NADAL!

També volem donar les gràcies a totes les persones i institucions que ho han fet possible: Ajuntament, Espai Ridaura, Escola Municipal de Música, músics (Jordi, Moi, Guim, David i Òscar), tècnis de so i llum, la Mercè, la Maria Rosa, en David, els ex-alumnes, TOTS els mestres de l'Escola Pedralta i no ens oblidem del càmera!! MOLTES GRÀCIES TONY per fer aquests muntatges tant ben fets!

Bon Any nou!!! Ens veiem d'aquí a pocs dies!

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec