Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

Sant Jordi 2017

Aquest proper diumenge serà la festivitat de Sant Jordi, patrò de Catalunya. Com que el diumenge no vindrem a l'escola hem decidit que ho celebrem avui.

 Sant-jordi-nens

Una de les activitats que fem cada any és la de "La Marató de Lectura". Després de gairebé quatre hores de marató ha arribat al final. Ja us podem deixar algunes fotos de les lectures que hem llegit i, a més a més, de les manualitats i altres activitats que hem fet al llarg del dia.

I per cert. no us oblideu de felicitar els dos Jordi's de l'Escola...

P1090198

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec