Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

Pedagogies àgils

A principis de curs, uns quants mestres de l'escola, vam tenir la sort de poder assistir a unes jornades sobre les pedagogies àgils. Avui tenim la sort de poder assistir, tot el claustre, a l'Auditori Palau de Congressos de Girona a una jornada sobre les pedagogies àgils. Aquesta jornada ens la presenten la Fundación Trilema de la mà de Fundación Princesa de Girona.

IMG 0193

 

A part de la jornada d'avui també vam assitir el dimecres a una jornada a l'IES Ridaura i al mes de septembre assistirem a unes altres jornades. Com a docents volem aprendre a donar ales als nostres discents. Tal com diu Antoine de Saint-Exupéry: " Si vols construir un vaixell, no comencis per buscar fusta, tallar taules o distribuir la feina. Evoca primer en els homes i dones l'anhel de la mar lliure i ample." Aquesta frase l'ha citat Stefano Lavaggi que ens ha vingut a explicar la història del seu centre educatiu, un centre ubicat a Itàlia i que es treballen la formació professional. També ha dit que el més important per poder ensenyar als alumnes és recordar que tots tenen cervell, cor i mans; i que amb aquesta premisa hem d'enfocar la nostra feina.

IMG 0187

 Avui és un dia on tot el claustre de l'escola està amb un somriure i desitjant que arribi el nou curs per iniciar una nova manera de veure l'educació i la feina que fem cada dia. Gràcies a totes les famílies per confiar en la nostra feina. No oblidem mai que l'educació dels nostres alumnes i els vostres fills és cosa de tots i que hem de treballar donant-nos la mà. El millor regal que els podem fer és ajudar-los a crèixer i a ser bones persones i donar-lots totes les eines necessàries perquè adquireixin el màxim de coneixemets de la manera més àgil possible. Tot el claustre us desitgem molt bones vacances. Ens tornem a veure al setembre.

IMG 0194

IMG 0196

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec