Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

La Castanyoween

Bon dia famílies,

 

demà, dia 31 d'octubre, celebrarem la castanyada a l'escola. Serà un dia diferent dels altres, ja que farem activitats amb temàtica de castanyes. També menjarem les castanyes i farem unes danses tradicionals d'arreu del món, que els alumnes fa dies que preparen i que els surten moltbé!

castanyada-haloween

Des de l'escola volem agraïr a totes les mares i tots els pares que estan tallant castanyes des de bon matí i a totes i tots el que demà vindran a coure les castanyes. GRÀCIES, SENSE VOSALTRES NO SERIA POSSIBLE MENJAR CASTANYES BEN CALENTONETES.

També volem recordar-vos que podeu adquirir articles de HALLOWEEN a les parades que han muntat els alumnes de 6è amb l'ajuda de les seves tutores i de mares i pares que els ajuden. GRÀCIES A TOTES I TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I PER LES VOSTRES COMRPES.

 

BONA CASTANYADA A TOTHOM I RECORDEU... TRUC O TRACTE??

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec