Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

El dia de la castanyada

Aquest matí hem celebrat la castanyada a l'escola.

A primera hora del matí ens hem barrejat amb nens i nenes d'altres cursos per fer uns quadres que penjarem a l'entrada de l'escola. Els quadres han quedat molt xulos. Si voleu veure com ho hem fet aquí teniu unes fotos del procés creatiu:

IMG 0054 IMG 0063IMG 0081

I mentre nosaltres hem fet aquest quadres tan bonics... uns pares i unes mares molt valents i valentes han torrat les castanyes. Tot i la gran calorada que han agafat han mantingut el somriure i el bon humor fins al final! Moltes gràcies per la vostra ajuda!! Les castanyes us han quedat boníssimes!!! I no oblidem agrair a totes les mares i tots els pares que, ahir, van tallar les castanyes!

IMG 0098

I Un cop fets els quadres i cuites les castanyes... NYAM, NYAM, NYAM... castanyeta, castanyeta vine cap a la meva boqueeeetaaaaaa!!!

IMG 0091IMG 0105IMG 0108

Ja s'acosta el fi de festa, però no podem acabar sense ballar! Així que hem decidit fer unes quantes danses per celebrar la castanyada i fer baixar les castanyes.. que de tantes que n'hem menjat en Marrameu s'ha quedat ben empatxat!

IMG 0137IMG 0138IMG 0145IMG 0159IMG 0168IMG 0172IMG 0180IMG 0194IMG 0202IMG 0213

Quins artistes que tenim a l'escola, tots l'esforç i concentració d'aquests dies ha valgut la pena. Avui han fet unes danses molt ben ballades! Són uns artistes de cap a peus. Tots els mestres i totes les mestres de l'escola els volem felicitar perquè amb el seu esforç han demostrat que poden fer les coses molt ben fetes! Felicitats artistes!

Però aquí no s'acaba tot... durant l'estona que hem fet les danses hem tingut uns presentadors i una presentadora que han explicat molt bé totes les danses que hem ballat. I també, hem tingut dos músics que ens han fet la música en directe! A tots ells els donem les gràcies per haver fet que aquesta ballada hagi sigut més especial!

IMG 0199

I ara sí, tot arriba al seu fi.. Però recordeu que aquesta nit... La castanyera va a dormir i truc o tracte haurem de complir.

Encara que Halloween es celebra aquesta nit.. a l'escola hem tingut la visita de dues bruixes simpàtiques, res a veure amb la bruixa avorrida.

IMG 0067

BONA CASTANYADA I BON HALLOWEEN A TOTHOM!

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec