Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

M'agrada el Nadal

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
"M'agrada en Nadal,
faig petons i regals,
els carrers i els balcons
plens de llums i colors.
M'agrada el Nadal..."

 

Així comença la cançó que encara ressona a l'Espai Ridaura. No fa gaire estona més de 400 persones, entre alumnes i mestres, hem cantat plegats aquesta cançó com a cloenda del Concert de Nadal d'enguany.

IMG 0583

 

Un any més hem celebrat el Nadal junts, però aquests any ho hem fet d'una manera diferent. L'Escola ha fet 60 anys, i era un motiu prou important com per poder-ho celebrar tots plegats.

Gràcies a tots els que heu fet que aquesta tarda hagi sigut tan especial. Gràcies a tots els alumnes i totes les alumnes que, tot i els nervis i l'espera, han aconseguit fer-nos gaudir d'una tarda dolça, bonica i amb bona companyia. Aquest és el regal que tots ells i totes elles ens han volgut oferir per desitjar-nos un Bon Nadal i feliç Any Nou.

Gràcies de tot cor.

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec