Escola Pedralta

Som una escola pública d'infantil i primària, situada a Santa Cristina d'Aro (Girona). Amb un projecte educatiu que pretén aconseguir els millors resultats educatius, que promou el desenvolupament integral dels nostres alumnes oferint una formació personal i socioemocional de qualitat. Potenciem l'aprenentage competencial com a eina bàsica d'un futur éxit educatiu. Aquest treball es fonamenta en la coeducació , respecte i cohesió social, mitjançant una metodologia activa i participativa dels diferents sectors de la Comunitat Educativa que permeti adaptar-nos als canvis socials del moment.

Llegir més...

Imagen1

XIVè Certamen de lectura en veu alta

Enguany l’Escola Pedralta participa en el XIV Certament Nacional i Juvenil de lectura en veu alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en el Marc del Pla Nacional de lectura, impuls de la lectura: 100% lectors.

 

Es per aquesta raó que, el dimecres 31 de gener de 2018 es va celebrar, en l’Espai Ridaura,  la fase interna  de l’escola que va seleccionar els infants que participaran als quarts de final del Concurs al Baix Empordà.

 

Els alumnes,  que van llegir en aquesta fase interna, ja havien passat per una fase prèvia feta a les aules de les que havien sortit escollits com “els millors lectors en veu alta de la seva classe”.

 Mentre el jurat deliberava els mestres del centre van fer un modelatge de Lectura en veu alta inspirat en el taller “Harry Potter” de la biblioteca Baldiri Reixach del nostre poble

Finalment, la Directora de l’escola, Raquel Julian, com a representant del jurat va anunciar els representants d’ambdós categories. Com a representant de la categoria grumet vermell (8 i 10 anys)  Aina Figueras i com a grumet verd (10 i 12 anys)  Ona Debritto, així com, també va anunciar els respectius suplents Riham Aboulkacem i  Olga Perianes.

 

Va ser una sessió molt emocionant. Fins el curs vinent

 

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec