Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Certamen de Lectura en veu alta

 

El dimecres 11 d’Abril , vaig veure un somni fet realitat, vaig estar al Certamen de lectura en Veu alta!!!

A l’autobús, tot i la forta pluja, estava molt emocionada i en tenia moltes ganes, em sentía segura de mi mateixa, havia de confiar en mi. Sinó , no ho hagués aconseguit, a casa i a l’escola vaig practicar i practicar, sense parar, i allà, al Teatre Municipal de Palafrugell, tot i que vaig repassar no vaig tenir gaire temps, perquè en el sorteig em va tocar llegar la primera, obriria el Certamen.

Vaig agafar la lectura i vaig somruire i em vaig dir “Disfruta de l’experiència”. Quan el grup de cicle  mitjà va acabar de llegir, van llegir els de cicle superior, on llegia l’Ona, que em va acompanyar en tots els moments. També van llegir uns alumnes d’altres països, que feia poc temps que llegeixen en català, i després els dos grups de secundària (1r i 2n) i  3r i 4t). Tothom ho va fer superbé! .No m’hauria agradat estar al lloc del jurat.

Després de llegir vam fer una pausa per esmorzar, a la tornada ens esperava una sorpresa: Els alumnes d’una escola tocaven el flabiol, va ser preciós.

Llavors, per fi va arribar el moment del veredicte: no m’ho creía, havia guanyat!, i no només això : l’Ona també. Per mi serà un honor representar a l’Escola Pedralta i també al Baix Empordà . I ara? Cap a Girona on llegiré Thom O ‘clock, a veure si la sort m’acompanya…

 

12

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec