Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Graduació de 6è

Bona tarda famílies!!!

aquest migdia hem graduat als nostres alumnes de 6è! Avui ha sigut un dia molt especial, ells han acabat una etapa de la vida, nosaltres els hem acompanyat aquests anys. Hem compartit emocions, bons rotllos, alguna discusió, però sobretot hem crescut junts, ens hem fet grans i ens hem acompanyat en aquest camí per aprendre molts coneixements i per aprendre a ser bones persones.

Moltes felicitats per haver arribat on heu arribat. Tots els que esteu aquí sou unes grans persones. Mai us podrem oblidar! Aquesta sempre serà la vostra casa.

Fins sempre!

graduacio prjeccio

 

Continuar llegint

Un enginyer botànic agrícola i una advocada.

Aquest trimestre han volgut compartir la seva experiència amb nosaltres en Narcís Pibernat,  pare de la Vinyet 5èB i l’ Àngels Alegre, mare de l’Isaac de 5èA.

En Narcís és enginyer botànic agrícola. Ens va acostar al món dels fongs. El títol de la seva presentació va ser “El món dels podrits. El cicle del carboni”. Ens va explicar la importància d’aquests éssers vius dins un ecosistema, i els diferents tipus que ens podem trobar i les seves utilitats com la penicil·lina, descoberta per Alexander Fleming. Vam  observar al microscopi una tòfona blanca.

Finalment, va acabar la seva presentació parlant de la importància de la investigació i que és  un procés on s’obtenen resultats a llarg termini.

 

L’Àngels és advocada. Ens va introduir al món del dret i el seu vocabulari    particular a partir d’exemples concrets de la vida quotidiana. Ens va comentar que les normes ens regulen la vida, per que sinó tothom faria el que voldria. Cada país té les seves pròpies lleis.

Al llarg de tota la trobada, va haver moltes intervencions per part dels alumnes  on el tema principal eren els judicis. L’Àngels ens va  explicar que la posta en escena dels judicis de les pel·lícules americanes eren molt diferents als judicis d’aquí i diferents del Regne Unit. Era tant l’interès que havia despertat aquest tema que va resoldre escenificant dos judicis d’ incidents que havien passat realment.

 Les dues trobades van ser molt interessants.

 

Gràcies a tots dos.

IMG 20170426 WA0000IMG 20170529 WA0000

FINAL CONCURS FEM MATEMÀTIQUES

Aquest dissabte 13 de maig de 2017 es va celebrar a Cornellà de Llobregat la fase final de Catalunya del concurs de problemes Fem Matemàtiques.

L'alumne de la nostre escola Ivan Mulà, va anar com a guanyador de la segona fase de tot Girona. 

Tornem a FELICITAR el nostre alumne, ja que va quedar entre els tres finalistes de la fase final de Catalunya (tercer).

MOLTES FELICITATS IVAN PER LA TEVA VICTÒRIA!!!

 IMG 6052IMG 6053

 

A més a més aquest alumne ha quedat entre el 5% millors de les proves Cangur (proves de matemàtiques ) de Catalunya.

En la nostra escola les matemàtiques estan a un molt bon nivell amb aquests bons resultats dels nostres alumnes.

Visita a la Fundació Modest Cuixart

Dimecres 3 de maig, els alumnes de cinquè va anar a Palafrugell al taller on treballava Modest Cuixart. El seu fill Joan ens va acompanyar en tota la visita. Primer ens va explicar la vida del seu pare i la del seu grup anomenat “Dau al set”. La primera sala era la sala taller, ens va ensenyar el mecanisme amb el que pujava i baixava la tela per poder pintar a l'alçada de la mà. Una escala ens va portar a una sala d'exposicions, allà va mirar un vídeo d'ell quan era jove treballant amb nines. El seu fill ens va posar davant de dos quadres i ens va fer imaginar el que representava per a nosaltres, cadascú va interpretar idees diferents. Per acabar la visita, ens va convidar a pintar un quadre entre tots els alumnes i el vam titular “Multicolors colorístic”.  

                                                                                               

Alumnes de cinquè A

 

IMG-20170509-WA0000

El dimecres 3 de maig, els nens i nenes de cinquè vam anar a la Fundació Modest Cuixart. L'activitat va començar a les 10h. Vam entrar al taller on pintava Modest Cuixart. El seu fill Joan Cuixart ens va explicar un munt de coses sobre el seu pare, Ens va ensenyar un cavallet gegantí per poder pintar quadres de formats molt grans. Vam passar a la següent sala i ens vam trobar molts quadres, aquests eren abstractes de molts colors i de molta imaginació.

Alumnes de cinquè B

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec