Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

PENSEM FORT

Aquest matí s’ha celebrat a l’Institut Ridaura una nova edició del Pensem Fort. Han participat les escoles Fanals i Estanys (Platja d’Aro), Vall d’Aro (Castell d’Aro) i Escola Pedralta (Santa Cristina d’Aro). Moltes felicitats a tots els elumnes que hi han participat. Tots ells són uns grans pensadors.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’Institut Ridaura i als Ajuntaments de Castell Platja d’Aro i S’agaró i de Santa Cristina d’Aro.

WhatsApp Image 2018-04-27 at 12.17.10WhatsApp Image 2018-04-27 at 12.17.131WhatsApp Image 2018-04-27 at 12.31.24

ELS DE 5è SE’N VAN A L’HORT

Els alumnes de 5è de l’Escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro, estem iniciant un projecte de l’hort. Cada divendres després del pati les aules de cinquè anem a l’hort de l’escola a plantar diverses hortalisses. Aquest projecte el fem dins les estones de ciències. Cal dir que és una activitat que portem a terme tot el cicle superior. Ens agrada molt!

MEDI A 5è

A les aules de 5è de l’Escola Pedralta a Santa Cristina d’Aro, durant el segon trimestre hem estat treballant alguns dels aparells i sistemes del nostre cos: aparell excretor, aparell respiratori, sistema nerviós i l’aparell circulatori. Per tal que aquest treball fos més divertit, ens vam dividir en diversos grups fets a l’atzar. Cada un, havia de treballar un aparell o sistema diferent del nostre organisme. El treball consistia en fer una maqueta de l’aparell que ens hagués tocat, una presentació oral utilitzant el suport del Power Point, del Prezi, d’un mural, etc., i fer un resum per als nostres companys per tal de poder-lo estudiar. Per posar el punt i final a aquest treball ha vingut la Laura, la mare de la Laia Mulà que és infermera, a explicar-nos coses sobre els diversos aparells. Gràcies, Laura!  Ha estat un treball molt interessant i divertit alhora.

123

Continuar llegint

SORTIDA A LA CASA MÀGICA

Dijous, 22 de març del 2018 els alumnes de 5è de l’escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro, van fer una sortida a la Casa Màgica de la mateixa localitat. Els va rebre el mag Xevi, que va exercir d’amfitrió. Els va explicar alguns dels seus èxits dins del món de la màgia i curiositats relacionades amb la màgia i la Casa Màgica, com per exemple que el Museu de la Màgia és el més gran i més important de tot el món.

Us recomanem molt fer-hi una visita durant aquests dies de Setmana Santa, o quan vulgueu. El mag Xevi estarà encantat de rebre-us.

agw3gaga

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec