Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Un enginyer botànic agrícola i una advocada.

Aquest trimestre han volgut compartir la seva experiència amb nosaltres en Narcís Pibernat,  pare de la Vinyet 5èB i l’ Àngels Alegre, mare de l’Isaac de 5èA.

En Narcís és enginyer botànic agrícola. Ens va acostar al món dels fongs. El títol de la seva presentació va ser “El món dels podrits. El cicle del carboni”. Ens va explicar la importància d’aquests éssers vius dins un ecosistema, i els diferents tipus que ens podem trobar i les seves utilitats com la penicil·lina, descoberta per Alexander Fleming. Vam  observar al microscopi una tòfona blanca.

Finalment, va acabar la seva presentació parlant de la importància de la investigació i que és  un procés on s’obtenen resultats a llarg termini.

 

L’Àngels és advocada. Ens va introduir al món del dret i el seu vocabulari    particular a partir d’exemples concrets de la vida quotidiana. Ens va comentar que les normes ens regulen la vida, per que sinó tothom faria el que voldria. Cada país té les seves pròpies lleis.

Al llarg de tota la trobada, va haver moltes intervencions per part dels alumnes  on el tema principal eren els judicis. L’Àngels ens va  explicar que la posta en escena dels judicis de les pel·lícules americanes eren molt diferents als judicis d’aquí i diferents del Regne Unit. Era tant l’interès que havia despertat aquest tema que va resoldre escenificant dos judicis d’ incidents que havien passat realment.

 Les dues trobades van ser molt interessants.

 

Gràcies a tots dos.

IMG 20170426 WA0000IMG 20170529 WA0000

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec