Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

ELS ALUMNES DE 5È FAN GOLF

Des de l'Àrea d'Educació Física hem iniciat una nova Unitat Didàctica anomenada Golf a les Escoles, un programa de la Federació Catalana de Golf. En l'inici de la Unitat, hem pogut disfrutar de la companyia d'en Miguel Gil, professional del Golf que treballa al Golf Costa Brava i que col·labora en la formació dels nostres alumnes. Aquests, han pogut gaudir de l'esport amb més antiguitat de la població.

Golf 1

Continuar llegint

JOCS D'EDUCACIÓ FÍSICA 4t-2n

Aquest matí a l'hora d'Educació Física, els alumnes de 4t han ensenyat als de 2n els jocs d'Educació Física que han estat preparant durant aquestes últimes setmanes. La temàtica dels jocs era el treball d'Higiene Postural. Els alumnes de 2n han pogut gaudir de l'activitat i han pogut conèixer les postures habituals que es donen en la rutina diaria escolar dels alumnes, a més de poder diferenciar entre aquelles que són més i menys saludables.

Jocs 1Jocs 2

Continuar llegint

ELS ALUMNES DE 6È FAN GOLF

Durant aquest 3r trimestre, els alumnes de 6è gaudiran del Golf, un altre esport molt practicat a les nostres contrades. Aquesta activitat la portarem a terme gràcies a la col·laboració del Club de Golf Costa Brava, l'entitat esportiva més antiga del poble, amb el sr. Miguel Gil al capdavant.

Els alumnes estan gaudint d'un esport espectacular practicat en un entorn incomparable.

Golf 2Golf 3

ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR FAN ESCALADA

Al final del 2n trimestre i a l'inici del 3r, els alumnes de CS han pogut gaudir d'un altre esport: l'Escalada. Aquesta activitat la vam poder portar a terme gràcies a l'AE Matxacuca de Santa Cristina d'Aro. Els alumnes van poder disfrutar de les instruccions dels tècnics, de l'esport i del rocòdrom del pavelló municipal.

Escalada 1Escalada 2Escalada 3

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec