Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

ACTIVITAT FÍSICA ADAPTADA

A llarg de tota aquesta unitat didàctica ens acostarem a la realitat d’un col·lectiu específic de persones. Persones que són com qualsevol de nosaltres, però que ja  des del seu naixement o amb els temps, a causa d’una patologia o accident, presenten actualment una minusvalia sensorial o motriu. Escoltarem de primera ma les seves experiències i amb algunes activitats  concretes tractarem de posar-nos a la seva pell. Cal posar molta atenció a tot el que ens explicarem i es fa,  ja que necessitareu de tota la informació i dels vostres coneixements previs per dur a terme el següent treball.

 

  1. Per realitzar aquest treball cal primer de tot posar-hi en grups. Mínim de 2 alumnes i màxim de 3. Si teniu dificultats per trobar grup o heu quedat sols heu de comunicar-lo a la Karina o en Jordi que ja us buscaren grup.
  2. Ja teniu el grup fet,  ara cal posar-s’hi mans a l’obra. Heu de pensar en un joc qualsevol. Un cop triat el joc heu de pensar que amb vosaltres jugarà un nen o nena amb una minusvalia. Heu de decidir quina serà aquesta: el nostre company serà cec, sord o no pot caminar. Un cop decidit heu de plantejar com adaptareu el joc per poder jugar-hi tots junts. IMPORTANT: no es pot triar un joc ja treballat i adaptat dels que hem fet a la classe d’educació física en aquesta unitat.
  3. Si ja el teniu tot pensat, ara cal plasmar-lo en un paper. Penseu quina mena de format o tipologia textual hauria de tenir l’explicació del joc. Si serà un text tot seguit o per parts. Si és per parts quantes parts hauria de tenir. Acompanyeu el text d’ una portada, en la qual consti els vostres noms, curs, any i nom del joc i l’àrea, acompanyada d’un dibuix o fotografia relacionada
  4. Un cop acabat  recordeu que cada membre del grup ha de tenir una còpia, a més de la que presentareu.
  5. Es valorarà del treball: entrega puntual, presentació: lletra clara i fulls net (sense ratlladures, ni taques), portada: dades , dibuix o fotografia relacionada. Continguts: precisió i correcció i creativitat dels continguts. Selecció correcta de la tipologia textual.
  6. La data límit d’entrega és el dimarts 29 de maig 2018 a les 12.30h pels alumnes de 5è i el divendres 25 de maig de 2018 a les 12.30h els alumnes de 6è curs.      
  7. Si el temps en ho permet a la propera sessió cada grup ensenyarà el seu joc adaptat als seus companys.                       

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec