Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Cantata per una tortuga

Aquest passat dimarts dia 13 de juny, els alumnes de 4t van fer la "Cantata per una tortuga" de Dani Coma. Van fer un concert súper ben fet! Els hem de felicitar perquè van treballar molt i van demostrar-ho en tot moment. Per acompanyar-los en aquest viatge vam tenir la col·laboració desinteressada d'en Cláudio (piano), en Pere (baix) i l'Òscar (bateria) i la Fina i la Carme ens van narrar la història. Va ser un concert rodó! Ben aviat tindrem el vídeo que ens va fer en Toni, moltes gràcies Toni!

Gràcies per fer la feina tan ben feta!

IMG 0104

Cantata per a una tortuga

Bon dia famílies,

 
ens complau convidar-vos al concert de la "Cantata per a una tortuga" que farem el proper dia 13 de juny a les 12:30h a l'Espai Ridaura.
 
Amb aquest concert us volem mostrar tota la feina que hem fet els alumnes de 4t. Esperem que ens pugueu acompanyar i, si no podeu, no patiu perquè penjarem el vídeo del concert.
 
Moltes gràcies per la vostra atenció!
 
Ens veiem el dia 13 a les 12:30h
 
torutga

Història d'un pentagrama

Bona tarda famílies!!

Com ja sabeu aquest matí hem fet els concerts de la "Història d'un pentagrama" i, per tots els que no heu pogut venir aquí us deixem els vídeos.

Moltes felicitats a tots els cantaires i a totes les cantaires, són uns campions i unes campiones!! De part de la Míriam i l'Amós i de la Cristina, la Ceci, la Raquel, l'Anna, en Jordi i tots els altres mestres de l'escola!

2n A:

  

2n B:

 

La guitarra elèctrica

Avui l'Oliver ens ha ensenyat la guitarra elèctrica a la classe de música. Ens ha estat explicant les seves parts i una mica la història i després ens ha tocat algunes cançons.

Moltes gràcies Oliver!!

IMG 8790

 

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec