Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Cantata per a una tortuga

Bon dia famílies,

 
ens complau convidar-vos al concert de la "Cantata per a una tortuga" que farem el proper dia 13 de juny a les 12:30h a l'Espai Ridaura.
 
Amb aquest concert us volem mostrar tota la feina que hem fet els alumnes de 4t. Esperem que ens pugueu acompanyar i, si no podeu, no patiu perquè penjarem el vídeo del concert.
 
Moltes gràcies per la vostra atenció!
 
Ens veiem el dia 13 a les 12:30h
 
torutga

L'aula de música obres les portes

Bon dia famílies,

avui és l'últim dia de portes obertes de l'escola i per això volem compartir aquest petit vídeo on podreu veure la nova aula de música i tot el que treballem.

 
 

Noves cançonetes per tocar amb la flauta

Bon dia alumnes de 4t, 5è i 6è.

Espero que estigueu gaudint molt del Carnaval de Santa Cristina i de tots els dels pobles veïns.

Us faig aquest article per informar-vos que he separat les cançonetes per nivells i n'hi he afegit de noves. Per tant ja teniu moltes cançonetes per anar practicant amb la flauta. Estan separades en tres nivells: nivell 1, nivell 2 i nivell 3. Aquests nivells no volen dir que els alumnes de 4t només pogueu tocar les cançonetes del nivell 1. Simplement estan separades per dificultat, però tots les podeu fer totes.

Aquí teniu l'enllaç directe a la pàgina de les cançonetes. Que comencin a sonar les flautes!

nivells canconetes

 

Informacions informàtiques

Bon dia famílies i alumnes,

us escric aquestes ratlles per recomanar-vos navegadors web perquè utilitzeu.

Com molt possiblement ja sabreu, el navegador web Google Chrome fa temps que no accepta els arxius Flash ni java. Per aquest motiu moltes webs que els contenen (entre elles la web de l'aula de música 5.1 i la web de l'Escola Pedralta) no els deixen visualitzar.

Per poder solventar aquest inconvenient només es necessita navegar amb un dels altres navegadors existents (Internet explorer, Mozilla Firefox o Waterfox...).

També us vull comentar que si treballeu amb ordinadors Apple us trobareu amb el mateix problema, donat que Apple no accepta els protocols Flash.

Jo us aconsello que utilitzeu el navegador lliure i gratuït Mozilla, tant en la versió Firefox com en la Waterfox. La diferència és que la primera és per sistemes operatius de 32 bits i la segona de 64 bits. Tot seguit us deixo els enllaços per poder-los descarregar:

Mozilla Firefox

Mozilla Waterfox

Si utilitzeu un d'aquests navegadors, o qualsevol altre del mercat, us puc garantir que podreu tenir una bona visualització tant de la web de l'escola com de la web de l'aula de música 5.1 i de totes les que continguin arxius flash i java.

Moltes gràcies i espero que us serveixi la informació.

  • 1
  • 2

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec